Spring naar inhoud

Met de Haagse mixer de stad in

De Haagse mixer is een schuifpaneel waarop de ambities uit de omgevingsvisie kort en praktisch worden beschreven. Deelnemers kunnen zelf met de schuiven aangeven welke ambities zij het belangrijkst vinden. Op basis hiervan gaan we met elkaar het gesprek aan. Waarom kiezen mensen voor deze ambities? Op deze manier halen we op wat de belangrijkste thema’s zijn per doelgroep (bijvoorbeeld jongeren en ouderen) in de wijken en stadsdelen van de stad. Ook dit wordt waar mogelijk meegenomen in de omgevingsvisie 2050.

Aanhaken bij bestaande evenementen en de stad in
Met de Haagse mixer gaan we langs bestaande evenementen zoals o.a. het Stadmakersfestival, congres ‘Den Haag inspireert’ en de Dag van de Architectuur. Om ook mensen te bereiken die uit zichzelf niet snel zouden deelnemen gaan we met de Haagse mixer ook op drukke plekken in de stad staan en spreken hen daaraan. Je komt ons onder andere tegen in het Zuiderpark, op de Haagse Markt en in de aula van de Haagse Hogeschool. 
 
Doe jij ook mee?!
Tijdens een aantal sessies worden ook anderen getraind om aan de slag te gaan met de Haagse mixer. Op deze manier vergroten we de betrokkenheid en ons bereik. Uiteraard worden de opgehaalde gegevens aan ons teruggekoppeld en meegenomen om te komen tot een visie voor 2050. Wil jij ook deelnemen aan een training en in gesprek gaan met jouw netwerk? Laat het ons weten door een mail te sturen naar omgevingsvisie@denhaag.nl! Uiteraard kan je ons ook mailen als je nog andere vragen hebt. 

Ervaringen
Ben je benieuwd hoe deelnemers het mixen met de toekomst ervaren? Bekijk de videoArtikel gepubliceerd op:
8 juni 2023 13:21

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen? Meld je aan en ontvang een e-mail als er een update is over de omgevingsvisie.

Ontvang updates

Login om verder te gaan

Ontvang resultaten Haagse Mixer

Opnieuw

Annuleren