Spring naar inhoud

Hagenaars tonen hun favoriete Haagse plekken

Hagenaars en Hagenezen uit de 44 wijken in Den Haag staan vanaf 16 mei centraal in de tentoonstelling en het magazine Haagse Mensen. Zij zijn door fotograaf Daniel Heikens (bekend van onder andere de Matlas van Den Haag) gefotografeerd op hun favoriete plek in de wijk en vertellen waarom zij deze plek zo bijzonder voor hen is. Van een hengelsportvereniging in Madestein tot een stil strandje in Duindorp en van het Haagse bos tot een speeltuin in Bouwlust Vrederust.  Deze tentoonstelling en het magazine met de verhalen van deze Haagse Mensen is onderdeel om te komen tot de omgevingsvisie Den Haag 2050. 
 
De omgevingsvisie Den Haag 2050 gaat om de toekomst van Den Haag en keuzes die we met elkaar maken op het gebied van bouwen, natuur, mobiliteit, energie en veiligheid. Maar het gaat ook om plekken die we willen behouden en beschermen. Een deel van deze plekken laten deze trotse inwoners en ondernemers zien in Haagse Mensen.
 
Van 16 mei tot 26 juni zijn alle foto’s te zien in de Centrale bibliotheek op de 4e etage. In deze periode is een deel van de foto’s ook te zien in de filialen in de wijken. Het magazine is gratis af te halen op verschillende plekken in de stad, zoals bibliotheken en wijkcentra. En is digitaal te lezen op www.omgevingsvisie.denhaag.nlArtikel gepubliceerd op:
8 april 2024 09:29

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen? Meld je aan en ontvang een e-mail als er een update is over de omgevingsvisie.

Ontvang updates

Login om verder te gaan

Ontvang resultaten Haagse Mixer

Opnieuw

Annuleren