Spring naar inhoud

Uitnodiging Stadsdeelbijeenkomsten september 2024

Volgend jaar wordt de omgevingsvisie in Den Haag vastgesteld. Hierin komen de keuzes te staan die we met elkaar maken op het gebied van bouwen, natuur, mobiliteit, energie en veiligheid. 

Vorige zomer en begin dit jaar zijn we alle stadsdelen langsgeweest om met inwoners en ondernemers in gesprek te gaan over de Omgevingsvisie. En te horen welke keuzes u zou maken voor de toekomst van de stad en wat de waardevolle plekken in uw stadsdeel zijn. We informeren u graag over de vorderingen van de omgevingsvisie en de inhoud van het hoofdstuk over de stadsdelen. U bent van harte uitgenodigd op 4 september in The Grey Space van 14.00 tot 17.00 uur, Paviljoensgracht 20. Hier wordt ook een workshop voor kinderen georganiseerd. U bent ook welkom op 10 september bij Parkoers, Marie Heinenweg 3 van 18.00 tot 21.00 uur.

Programma
Bij beide locaties zijn mensen van de gemeente aanwezig die de per stadsdeel de keuzes in de omgevingsvisie kunnen toelichten. En waar u op kan reageren. Woensdagmiddag 4 september zijn er ook activiteiten voor kinderen (8 – 14 jaar). Dus zij zijn van harte welkom! Verder staan er hapjes en drankjes klaar. 

Aanmelden 
Wilt u aanwezig zijn? Fijn als u ons laat weten dat u komt zodat we hier met de catering rekening mee kunnen houden. U kunt zich makkelijk aanmelden met dit formulier. 
Artikel gepubliceerd op:
10 juli 2024 09:00

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen? Meld je aan en ontvang een e-mail als er een update is over de omgevingsvisie.

Ontvang updates

Login om verder te gaan

Ontvang resultaten Haagse Mixer

Opnieuw

Annuleren