Spring naar inhoud

Updates

Tentoonstelling geopend over toekomst van Den Haag

Wethouder Anne Mulder opende op 15 februari in het atrium van het stadhuis een interactieve tentoonstelling over de toekomst van de stad. Op deze tentoonstelling zijn verschillende toekomstbeelden te zien van Den Haag in 2050. Ook zijn de eerste resultaten van de zogeheten toekomstwijzer te bekijken. De tentoonstelling in het atrium is te bezoeken tot 7 maart 2022. 


De tentoonstelling is een van de activiteiten die wordt georganiseerd om inwoners en organisaties te betrekken bij het maken van de omgevingsvisie Den Haag 2050. De toekomstbeelden zijn gemaakt op basis van gesprekken met diverse organisaties en bewoners en gaan over thema’s als bouwen, groen, veiligheid en water. De wethouder kreeg tijdens de opening een toelichting op een aantal thema’s.
 
Wethouder Anne Mulder: "De stad maken we samen. Ik vind het belangrijk dat we onze inwoners betrekken bij de toekomst van de stad en alle ontwikkelingen die plaats gaan vinden. Dit vergroot het draagvlak en heeft een positief effect op de kwaliteit van de plannen. Mooi dat honderden mensen de toekomstwijzer hebben ingevuld. De uitkomsten nemen we mee bij het opstellen van omgevingsvisie Den Haag 2050".
 
Wil je de tentoonstelling online bekijken? Klik hierArtikel gepubliceerd op:
22 februari 2022 11:51

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen? Meld je aan en ontvang een e-mail als er een update is over de omgevingsvisie.

Ontvang updates

Login om verder te gaan

Ontvang resultaten Haagse Mixer

Opnieuw

Annuleren